Klinikken Tilbyder

Hos Laursen Fysioterapi og Træning garanterers du grundig undersøgelse og kompetent behandling. Der er lagt vægt på tid til din problemstilling og du tilbydes derfor en 1. Konsultationpå 60 min og efterfølgende Normal Behandlingpå 45 min.

Jeg tilbyder hjælp til træning og genoptræning af forskellig art, bl.a. i forbindelse med sportsskader, efter operationer, i forbindelse med graviditet og efter fødsel, samt, hvis du vil slippe af med div. skavanker og problemstillinger.

Jeg er eksamineret i manuel vævsbehandling og massage og har god erfaring med muskelspændinger og ømheder alle steder i kroppen. Herudover har jeg kurser i løbestilsanalyse og optapening af div. skavanker. Så jeg kan garantere at til en konsultation hos mig, kommer vi godt rundt om hele kroppen!

Book en tid online, når det passer dig. Send en mail til klinikken, eller kontakt mig på +45 26 46 65 33, så finder vi en behandlingstid der passer dig.

Hvis du har brug for hjælp eller sidder med spørgsmål så skriv endelig en mail til laursenfys@gmail.com. Jeg bestræber mig på at svare dig så hurtigt som muligt.